Upeimmat matot

 

Nyt on oikea aika päivittää kodin ilmettä upealla matolla! Kruunaa huoneen sisustus laadukkaalla, tyyliisi sopivalla matolla. Laajasta valikoimastamme löydät varmasti suosikkisi – etsitpä sitten klassista yksiväristä mattoa, luonnollista juuttimattoa tai trendikästä paimentolaismattoa!

 

Käytä kassalla koodia: SISUSTETAANMATOILLA!

Etu voimassa 21.8. asti. Etu koskee myös jo alennettuja mattoja.

 

Nappaa suosikkisi!

SUOSITUIMMAT kategoriat

Mekot

Mekot

Matot

Matot

Kodintekstiilit

Kodintekstiilit

Neuleet

Neuleet

Huonekalut

Huonekalut

Vanhaa, rouheaa ja uniikkia

Vanhaa, rouheaa ja uniikkia

Valaisimet & varjostimet

Valaisimet & varjostimet

Herkut

Herkut

Maileg lelut

Maileg lelut

Muoti

Täydennä vaatevalikoimaasi Yayan, Mos Moshin, Creamin, Kaffen ja muiden tarkasti valittujen brändiemme vaatteilla. Valikoimissamme on pukeutumisen tuotteita moneen makuun – klassisia perusvaatteita, näyttäviä kuoseja, luonnollisia materiaaleja ja ripaus tyttömäisyyttä. Tuotevalikoimamme perustana ovat vastuulliset ja läpinäkyvät brändit, joiden vaatteet ja asusteet ovat laadukkaita, monikäyttöisiä ja eri vartaloille sopivia.  

 

 

 

 

Muoti

sisustus

Valikoimamme on täynnä ihania sisustustuotteita ja huonekaluja tunnetuilta brändeiltä. Olemme valinneet tuotteita, jotka sopivat sekä vähäeleiseen ja ajattomaan sisustustyyliin kuin runsaammankin sisustuksen ystävälle. Sisusta koti viihtyisäksi tai ilahduta lahjansaajaa Riviéra Maisonin, Lene Bjerren, Ib Laursenin, Svaneforsin ja muiden ihastuttavien tuotemerkkien tuotteilla. 

 

 

 

 

Sisustus
X