Muodin uutuudet

 

Runsas valikoimamme on täynnä upeita mekkoja kesän juhliin!

Ihanan kesäiset sävyt, laadukkaat materiaalit ja upeat kukkakuosit hurmaavat muodin uutuuksissamme! Löydä kesäjuhliin, valmistujaisiin tai ystävän häihin upea mekko ja yhdistä lookiin ihanat asusteet ja kauniit sandaletit.

 

Tervetuloa myös paikan päälle shoppailemaan kesäisiä uutuuksia!

 

Mekot arkeen & juhlaan >

SUOSITUIMMAT kategoriat

Vanhaa, rouheaa ja pellavaa

Vanhaa, rouheaa ja pellavaa

Herkut

Herkut

Asusteet

Asusteet

Kodintekstiilit

Kodintekstiilit

Neuleet

Neuleet

Matot

Matot

Maileg lelut

Maileg lelut

Keittiö

Keittiö

Kengät

Kengät

Huonekalut

Huonekalut

NAISTEN PUKEUTUMINEN

Pukeudu tyylikkäästi joka päivä!

Meiltä löydät klassisia perusvaatteita, upeasti istuvat farkut, trendikkäitä asusteita ja lämpöisimmät pipot ja huivit. Ihastu luonnollisiin materiaaleihin, näyttäviin kuoseihin ja monikäyttöisiin vaatteisiin, jotka sopivat niin töihin kuin juhlaankin!

 

Tervetuloa myös liikkeeseemme – asiantuntevat myyjämme opastavat sinua istuvien housujen valinnassa tai sopivan juhlatyylin löytämisessä. Voit varata myös yhteisen pukeutumisillan ystävien tai työporukan kesken!

MUODIN UUTUUDET

sisustus

Valikoimamme on täynnä ihania sisustustuotteita ja huonekaluja tunnetuilta brändeiltä. Olemme valinneet tuotteita, jotka sopivat sekä vähäeleiseen ja ajattomaan sisustustyyliin kuin runsaammankin sisustuksen ystävälle. Sisusta koti viihtyisäksi tai ilahduta lahjansaajaa Riviéra Maisonin, Lene Bjerren, Ib Laursenin, Svaneforsin ja muiden ihastuttavien tuotemerkkien tuotteilla. 

 

 

 

 

Sisustus
X