SUOSITUIMMAT kategoriat

Huonekalut

Huonekalut

Joulu

Joulu

BLACK WEEK

BLACK WEEK

Mekot

Mekot

Herkut

Herkut

Valaisimet & varjostimet

Valaisimet & varjostimet

Takit ja jakut

Takit ja jakut

Kodintekstiilit

Kodintekstiilit
Black Week Sale Annival

Black Week on täällä!

Hurja määrä sisustuksen ja muodin tuotteita jopa -70% ! Tervetuloa tekemään löytöjä itsellesi ja kotiisi. Hanki samalla upeimmat joululahjat laajasta valikoimastamme!

Ihastu pehmoisiin hotellitason pyyhkeisiin ja päivitä valaisimesi tyylikkäisiin katto- ja pöytävalaisimiin. Valikomastamme löydät varmasti mieluisia sisustustuotteita piditpä sitten rouheasta tyylistä tai romanttisemmasta sisustuksesta.

Lisäksi saat normaalihintaisista tuotteista -10% ! Aktivoi alennus käyttämällä kassalla koodia: BLACK2021

 

 

 

Black Week -tarjoukset

sisustus

Valikoimamme on täynnä ihania sisustustuotteita ja huonekaluja tunnetuilta brändeiltä. Olemme valinneet tuotteita, jotka sopivat sekä vähäeleiseen ja ajattomaan sisustustyyliin kuin runsaammankin sisustuksen ystävälle. Sisusta koti viihtyisäksi tai ilahduta lahjansaajaa Riviéra Maisonin, Lene Bjerren, Ib Laursenin, Svaneforsin ja muiden ihastuttavien tuotemerkkien tuotteilla. 

 

 

 

 

Sisustus

MAILEGIN ihana joulu !

Mailegin iki-ihanat joulunisset ja –possut ilahduttavat keskellä vuoden pimeintä aikaa. Suloiseen piparkakkutaloon sujautat yllätyksen joulukalenterin omaisesti tai luot jouluisia asetelmia, joissa seikkailevat pienet hiirulaiset, tontut ja possut.  

Nostalgiset pehmoeläimet ja tarvikkeet sopivat pieniin käsiin leikittäviksi tai ihasteltaviksi jouluisiin asetelmiin.  Mailegin suloiset hahmot tuovat joulumieltä niin skandinaaviseen kotiin kuin runsaammankin sisustuksen ystäville. 

Mailegin Joulu
X