Shop in Finland

From Monday to Friday

10 a.m. – 7 p.m.

Saturday
10 a.m. – 4 p.m.

Our address:

SETÄLÄNTIE 2
40950 MUURAME
FINLAND

FIND OUR LOCATION FROM THIS MAP

Phone: +358458041481, +358451487040, Whatsapp: +358442389816

Email: info@annival.fi

Our web store is open at all times. Welcome to visit our web store whenever and wherever you are.

Annival Interior

Welcome!

Annival – interior & fashion

ANNIVAL on kodin sisustamisen ja naisten muodin lifestyleliike Muuramekeskuksessa, 15km Jyväskylästä eteläänpäin sekä verkkokauppassa www.annival.fi 

Sisustusvalikoimamme on laaja ja monipuolinen, täynnä ihastusta ja erilaisuutta, arjen iloksi.  Tyylisuuntamme ovat moninaiset: klassista kauneutta, puun rouheaa rosoisuutta ja tunnelmaa, minimalista tyylikkyyttä, boheemia skandinaavaisuutta. Valikoimissamme ovat piensisustus, astiat, valaisimet, kodintekstiilit sekä Riviera Maison huonekalut.  Meiltä löydät lukuisan määrän sisustusalan johtavia merkkejä, kuten Riviera Maison, Greengate, Artwood, Svanefors, Ib Laursen, Au Maison, House doctor, Nicolas Vahe, MrPlant, Maileg, Maison Belle, Bloomingville, Hübsch, Fondaco. Sisustustuotteemme ja -tekstiilimme saapuvat pääosin tanskasta, ruotsista ja hollannista.

Naisten muodin valkoimamme on laadukas ja monipuolinen.  Ihastuttavaa, trendikästä muodikkuutta nuorekkaalle naiselle, klassista tyylikkyyttä kaikenikäisille sekä istuvat mallistot näyttäville naisille. Merkkeinämme mm. Balmuir, MosMosh, Rosemunde, Prepair, PleaseJeans, Re:designed, LauRie, Masai, Cream, Kaffe, LiuJo, MosMosh, Ajlajk, Neo Noir, SoyaConcept, Capri Collection, Oui, Calou, Bunker.

Olet sydämellisesti tervetullut viihtymään Annivalin verkkosivuille sekä liikkeeseemme Muuramekeskukseen.

Valikoimamme on runsas ja monipuolinen – liike täynnä inspiraatioita.

MEILLE KANNATTAA EHDOTTOMASTI TULLA KAUEMPAAKIN!

X