Liike Muuramessa

ANNIVAL INTERIOR

Setäläntie 2
40950 Muurame

puh: +358458041481

puh: +358451487040

WhatsApp: +358458041481

Email: info@annival.fi

LIIKKEEN AUKIOLOAJAT 

MA-PE
 klo 10-19
LA
 klo 10-17
SU
 suljettu

 

muuramekeskus.fi

#40950

Annival – interior & fashion

ANNIVAL on kodin sisustamisen ja naisten muodin lifestyleliike Muuramekeskuksessa, 15km Jyväskylästä eteläänpäin sekä verkkokauppassa www.annival.fi 

Sisustusvalikoimamme on laaja ja monipuolinen, täynnä ihastusta ja erilaisuutta, arjen iloksi.  Tyylisuuntamme ovat moninaiset: klassista kauneutta, puun rouheaa rosoisuutta ja tunnelmaa, minimalista tyylikkyyttä, boheemia skandinaavaisuutta. Valikoimissamme ovat piensisustus, astiat, valaisimet, kodintekstiilit sekä Riviera Maison huonekalut.  Meiltä löydät lukuisan määrän sisustusalan johtavia merkkejä, kuten Riviera Maison, Greengate, Artwood, Svanefors, Ib Laursen, Au Maison, House doctor, Nicolas Vahe, MrPlant, Maileg, Maison Belle, Bloomingville, Hübsch, Fondaco. Sisustustuotteemme ja -tekstiilimme saapuvat pääosin tanskasta, ruotsista ja hollannista.

Naisten muodin valkoimamme on laadukas ja monipuolinen.  Ihastuttavaa, trendikästä muodikkuutta nuorekkaalle naiselle, klassista tyylikkyyttä kaikenikäisille sekä istuvat mallistot näyttäville naisille. Merkkeinämme mm. Balmuir, MosMosh, Rosemunde, Prepair, PleaseJeans, Re:designed, LauRie, Masai, Cream, Kaffe, ZeZe, MosMosh, Ajlajk, Neo Noir, SoyaConcept, Capri Collection, Oui, Calou,..

Olet sydämellisesti tervetullut viihtymään Annivalin verkkosivuille sekä liikkeeseemme Muuramekeskukseen.

Valikoimamme on runsas ja monipuolinen – liike täynnä inspiraatioita.

MEILLE KANNATTAA EHDOTTOMASTI TULLA KAUEMPAAKIN!

X