Liike Muuramessa

ANNIVAL INTERIOR

Setäläntie 2
40950 Muurame

puh: +358458041481

puh: +358451487040

WhatsApp: +358458041481

Email: info@annival.fi

muuramekeskus.fi

#40950

 

 

 

LIIKKEEN AUKIOLOAJAT 

MA-PE
 klo 10-19
LA
 klo 10-17
SU
 suljettu

 

ANNIVALIN ASIAKASILLAT – kiireetöntä laatuaikaa hyvällä porukalla!

Vietä mukava ilta seurueesi kanssa upean vaatevalikoimamme parissa ja inspiroidu ihanista sisustustuotteista putiikillamme!

Kokoa ystävät, harrastusporukan jäsenet tai työkaverit yhteen viettämään laatuaikaa yhdessä – nauttimaan tarjoiluistamme ja kiireettömästä shoppailuillasta. Apunanne on ammattitaitoinen ja palveleva henkilökuntamme. Suunnittelemme illan toiveidenne mukaan!

Varaa oma shoppailuaika porukallenne info@annival.fi ja esitä toiveesi ajankohdasta ja osallistujien lukumäärästä.

Jutellaan pian – luvassa on iloista puheensorinaa ja rentoa yhdessäoloa pikkuherkkujen ja mahtavien tuotteidemme parissa!

 

Annival – interior & fashion

ANNIVAL on kodin sisustamisen ja naisten muodin lifestyleliike Muuramekeskuksessa, 15km Jyväskylästä eteläänpäin sekä verkkokauppassa www.annival.fi 

Sisustusvalikoimamme on laaja ja monipuolinen, täynnä ihastusta ja erilaisuutta, arjen iloksi.  Tyylisuuntamme ovat moninaiset: klassista kauneutta, puun rouheaa rosoisuutta ja tunnelmaa, minimalista tyylikkyyttä, boheemia skandinaavaisuutta. Valikoimissamme ovat piensisustus, astiat, valaisimet, kodintekstiilit sekä Riviera Maison huonekalut.  Meiltä löydät lukuisan määrän sisustusalan johtavia merkkejä, kuten Riviera Maison, Greengate, Artwood, Svanefors, Ib Laursen, Au Maison, House doctor, Nicolas Vahe, MrPlant, Maileg, Maison Belle, Bloomingville, Hübsch, Fondaco. Sisustustuotteemme ja -tekstiilimme saapuvat pääosin tanskasta, ruotsista ja hollannista.

Naisten muodin valkoimamme on laadukas ja monipuolinen.  Ihastuttavaa, trendikästä muodikkuutta nuorekkaalle naiselle, klassista tyylikkyyttä kaikenikäisille sekä istuvat mallistot näyttäville naisille. Merkkeinämme mm. Balmuir, MosMosh, Rosemunde, Prepair, PleaseJeans, Re:designed, LauRie, Masai, Cream, Kaffe, MosMosh, SoyaConcept, Capri Collection, Calou,..

Olet sydämellisesti tervetullut viihtymään Annivalin verkkosivuille sekä liikkeeseemme Muuramekeskukseen.

Valikoimamme on runsas ja monipuolinen – liike täynnä inspiraatiota.

MEILLE KANNATTAA EHDOTTOMASTI TULLA KAUEMPAAKIN!

X