Le Père Pelletier

Pyykkietikka Le Père Pelletier -tuotteet ovat 100% käsintehtyjä Le Père Pelletierin omissa työpajoissa. Yritys toimii yhteistyössä laadukkaiden parfyymi- sekä elintarvikevalmistajien kanssa käyttäen vain ensiluokkaisia raaka-aineita. Tuotteet eivät sisällä barabeeneja. Alain Pelletier loi sarjan yli 30 v. sitten tuomalla markkinoille hemmottelevia ja hurmaavan tuoksuisia kylpy- ja saippuatuotteita. Sittemmin tuoteperhe on laajentunut mm. huonetuoksuihin, pyykinkäsittelytuotteisiin, imurituoksuihin.

Olet varmaankin kuullut etikan käytöstä puhdistuksessa?

Ranskalaisen Le Pere Pelletierin kiinnostavin tuote, erilaisuutensa ansiosta, on aito ja alkuperäinen tuoksuetikka (pyykkietikka), Vinaigre parfume pour le linge!  Tuoksuetikka on vanha ja mainio puhdistusaine, joka soveltuu mitä moninaisimpiin käyttökohteisiin, yleispuhdistukseen, pyykin huuhteluaineeksi, desinfiointiin (antiseptisuutensa ansiosta erinomainen saunan puhdistus- ja desinfiointiaine, sekä eläintalouksien ehdoton hajunpoistaja ja desinfioija)…  Pyykkietikka on turvallinen ja ympäristöystävällinen.

Vinaigre on ihanteellinen, suorastaan ihmeellinen huuhteluaine kaikille pyykille. Pyykinpesussa tuoksuetikka käytetään kemiallisen huuhteluaineen sijasta. Tuoksuetikan vaikutukset pyykille sekä pesukoneelle ovat erinomaiset ja puhtaan pyykin tuoksu pyykkietikan käytön jälkeen on uskomattoman lumoava!

Pyykkietikka Le Pere Pelletier Vinaigreten pyykkietikan hyötyjä pyykinpesussa:

*Poistaa pesuaine jäämät pyykistä
*Ei jätä itse mitään jäämiä pyykkiin. Etikan tuoksu haihtuu kokonaan viimeistään kun pyykki kuivuu
*Pyykistäsi tulee ihanan pehmeät sekä raikkaat
*Estää pesuaine saostumat pyykkikoneessa
*Poistaa hajuja mm. savu, home, rasva – soveltuu erinomaisesti eläintalouksiin poistamaan hajuja, sekä treenivaatteille
*Antiseptinen
*Kirkastaa värejä
*Poistaa kellastumista
*Poistaa tahroja
*Vähentää sähköisyyttä
*Ekologinen
*Ei yleisesti sisällä allergisoivia ja herkkyyttä aiheuttavia aineita
*Ei huononna esimerkiksi pyyhkeiden imukykyä kuten kaupalliset huuhteluaineet joista jää kalvo ja jotka ”tukkivat” ja pilaavat kuituja

Suosituin pyykkietikka Le Pere Pelletier tuotteemme on Cotton ja Cocoon

Kun kerran käytät pyykkietikka Le Pere Pelletier tuotteita, käytät aina!

 

Le Pere Pelletier