Liikelahja – Lakridsin Golden Rasberry -lakritsissa yhdistyy valkosuklaan makeus raikkaisiin vaaleanpunaisiin vadelmiin ja häivähdykseen mansikkaa korostamaan marjaisia vivahteita. Herkuttele valkosuklaaseen kiedotulla makealla lakritsilla, jossa on pieniä vadelmahippuja. Kaiken kruunaa ohut kerros vaaleanpunaista vadelmajauhetta. Upea muistaminen henkilökunnalle tai mieluinen yrityslahja!

 

Ilmoita tilausmäärä ja tiedustele toimitusaikaa: jonna@annival.fi

 

  • 295g
  • Gluteeniton
  • Ainesosat:  61% valkoinen suklaa (EU) (sokeri, kaakaovoi, TÄYSMAITOJAUHE, emulgointiaine: SOIJALESITIINI, luontainen vanilja-aromi), riisijauho, sokeri, inverttisokerisiirappi, melassi, glukoosisiirappi, 3% vadelmat (EU) (pakastekuivattuja), 2% raakalakritsia (muu kuin EU), mansikoita (pakastekuivattuja), rapsiöljy, suola, dekstroosi, pintakäsittelyaine: karnaubavaha, kaakaovoi, luontainen vadelmat-aromi, anisöljy. Vähintään 26% kaakaokuiva-ainetta. Gluteeniton.

Lakrids Golden Rasberry 295g

20,00 

Ei saatavilla

Valitse kassalla monipuolisista maksutavoista
Klarna, Paytrail, Paypal

Liikelahja – Lakridsin Golden Rasberry -lakritsissa yhdistyy valkosuklaan makeus raikkaisiin vaaleanpunaisiin vadelmiin ja häivähdykseen mansikkaa korostamaan marjaisia vivahteita. Herkuttele valkosuklaaseen kiedotulla makealla lakritsilla, jossa on pieniä vadelmahippuja. Kaiken kruunaa ohut kerros vaaleanpunaista vadelmajauhetta. Upea muistaminen henkilökunnalle tai mieluinen yrityslahja!

 

Ilmoita tilausmäärä ja tiedustele toimitusaikaa: jonna@annival.fi

 

  • 295g
  • Gluteeniton
  • Ainesosat:  61% valkoinen suklaa (EU) (sokeri, kaakaovoi, TÄYSMAITOJAUHE, emulgointiaine: SOIJALESITIINI, luontainen vanilja-aromi), riisijauho, sokeri, inverttisokerisiirappi, melassi, glukoosisiirappi, 3% vadelmat (EU) (pakastekuivattuja), 2% raakalakritsia (muu kuin EU), mansikoita (pakastekuivattuja), rapsiöljy, suola, dekstroosi, pintakäsittelyaine: karnaubavaha, kaakaovoi, luontainen vadelmat-aromi, anisöljy. Vähintään 26% kaakaokuiva-ainetta. Gluteeniton.